Specialisaties

Als diëtist help ik je graag om de balans te vinden tussen lekker én gezond eten. Ik geef specifiek advies zodat je een gezondere leefstijl bereikt.

Overgewicht & obesitas 
Overgewicht of obesitas kan heel vervelend zijn, maar brengt ook serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee. Ik help je graag om op een verantwoorde manier blijvend af te vallen.

Diabetes Mellitus type 2
Mensen met diabetes hebben deskundig dieetadvies nodig. Op de juiste manier eten, zorgt er samen met een gezond gewicht en voldoende beweging voor dat het bloedsuikergehalte constant is en dus op deze manier de diabetes onder controle blijft.

Hypercholesterolemie
Een gezonde voeding en eventueel medicatie (van de huisarts) kan ervoor zorgen dat het cholesterolgehalte weer op een gezond niveau komt. Ik help jou graag jouw huidige voedingspatroon aan te passen waarbij ik rekening houd met jouw wensen.

Hypertensie 
Heb je een te hoge bloeddruk, dan kan ik je begeleiden bij het volgen van een passend dieet. Samen stellen we een dieetadvies op dat past in jouw leven en bij jouw mogelijkheden.

Voedselallergie en -intolerantie
Loop je alle lange tijd rond met klachten maar weet je niet waar het door kan komen, dit is erg vervelend maar kan weleens wijzen op een voedselallergie of -intolerantie. Samen met jou bekijk ik jouw dagelijkse voedingspatroon en door middel van het weglaten van bepaalde voedingsproducten gaan we achterhalen waar het probleem ligt.