Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

PowerSlim Starterspakket

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!
Het starterspakket krijg je tijdens het intakegesprek mee. Door de variatie in het pakket kun je kijken wat je lekker vindt. Een week later kom je op vervolgconsult en zul je weer producten mee naar huis nemen die jij zelf uitkiest.

De coaching / dieetbegeleiding tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS.
De coaching / dieetbegeleiding bestaat uit een intake van ongeveer 1 uur en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt een jaar GRATIS nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.