Angela van Kuilenburg, 44 jaar uit Almere

“Dit jaar start ik vol zelfvertrouwen!*”

Ik was altijd wel iets te zwaar. Ik probeerde af te vallen, maar nooit met blijvend resultaat. Ik had al eens rond de 80 kilo gewogen, maar nooit eronder. Dat wilde ik nu wel halen. Ik houd nu eenmaal van lekker eten en ik lust ook veel. Gezelligheid staat bij mij gelijk aan eten. Tijdens de feestdagen kwamen er nog wat extra kilo’s bij. De maat was vol, er moest iets veranderen.
Ik vond het echt verschrikkelijk dat mijn kleding niet meer paste. Ik droeg alleen nog maar rokjes met elastiek en jurkjes omdat de rest niet meer paste. De weegschaal gaf meer dan 90 kilo aan. Dat was toch echt te veel. Het PowerSlim programma sprak mij aan omdat er zoveel keuze is en omdat je 6 x per dag moet eten. En het allerbelangrijkste punt, het gewicht blijft eraf. Dat klonk mij als muziek in de oren.
Op begin januari heb ik de knop omgezet en ben vol discipline gestart. Ik had mezelf voorgenomen om eerst 10 kilo af te vallen, maar omdat het meteen vanaf het begin goed ging, heb ik besloten om voor de 15 kilo te gaan. Ik heb heel veel hulp gehad van mijn vriend die zag dat ik het serieus meende. Hij zei, “zeg maar wat je wilt eten, ik maak het voor je klaar”. Heel fijn als het thuisfront zo’n support is.
Ook de coaching is belangrijk geweest. Dat is fijn aan het programma, je hoeft het niet alleen te doen. En dan gaan mensen om je heen ook beseffen dat je het echt meent en men gaat het resultaat zien. Een extra motivatie om vol te houden. Dan hoorde ik weer “Ze eet de hele dag en ze valt af, hoe kan dat?”
Ik heb het geen moment zwaar gehad. PowerSlim was makkelijk vol te houden omdat je normaal kunt blijven eten. Er is zoveel keus, dat het niet eenzijdig werd. Ik maakte elke week voor mezelf bakjes, elke dag een bakje met de PowerSlim producten en een briefje met wat ik ging eten. Heel makkelijk, overzichtelijk en je kunt heel bewust boodschappen doen.
Ik voel mij echt super nu. Ik heb mijn doel bereikt en weet al een tijd mijn gewicht te behouden. Ik heb een veel gezonder gevoel. Ik voel me gewoon veel beter met mijn nieuwe gewicht. Kleding kopen is leuker geworden, geen maat XL meer.

Sandrina Kisjes, 27 jaar uit Steenwijk

“Ik voel me eindelijk weer mezelf!*”

Ik was altijd heel fanatiek met sporten en kon goed streng voor mijzelf zijn. Vorig jaar maart kreeg ik helaas een auto ongeluk en ben toen alle focus en discipline kwijtgeraakt. Ik had nergens meer zin in en at werkelijk alles!
Toen brak er een moment aan. Ik zag mezelf terug op foto’s van diverse feestjes en dacht dit kan echt niet meer. De diëtist raadde mij aan op het PowerSlim afslankprogramma te gaan volgen. Ik kreeg geweldige begeleiding van haar en het eten was echt heel lekker!
Ze was de stok achter de deur die ik nodig had. Na een paar weken was het resultaat al snel merkbaar en ging ik mij ook meer op het sporten focussen. Nu ben ik bijna 9 weken verder, ik voel mij eindelijk weer mezelf. Kleding staat beter en hoef mij niet meer te verbergen! Ik ben heel blij dat ik hieraan ben begonnen. Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Ik blijf nog even doorgaan met PowerSlim en ga het sporten ook volhouden.

Hilda Rosebel, 50 jaar uit Venray

“Ik pas weer in mijn feestjurk!*”

Mijn naam is Hilda Rosebel en ik ben werkzaam als kok bij een cateringbedrijf. Voordat ik met PowerSlim begon woog ik 87,3 kg met een lengte van 160 cm.
Ik ben nooit dik geweest als kind. Mijn gewicht begon toe te nemen nadat ik was gaan samenwonen en ik zelf mocht gaan beslissen wat ik ging eten en welke boodschappen ik deed. Toen we besloten om te gaan trouwen heb ik voor de eerste keer een dieet gevolgd want ik wilde slank in een mooie jurk passen. Daarna volgden nog vele diëten maar steeds hield ik die niet vol.
Ik ben net als zoveel mensen een emotie eter en als er weer een tegenslag was begon ik te eten. Ik dacht dat het wel gerechtvaardigd was omdat ik toch 5 á 6 keer in de week sportte. Voordat je het weet en in de gaten hebt zit je in zo’n negatieve neerwaartse spiraal dat je het niet meer alleen kunt oplossen. Maar de kilo’s vlogen er natuurlijk niet van af, maar eraan.
Mijn omslag kwam in augustus 2015 in mijn vakantie, ik was het helemaal zat. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en informatie gevraagd omtrent PowerSlim. De maandag daarna heb ik direct gebeld, dezelfde middag had ik al een afspraak voor een informatiegesprek. Ze hebben mij alles uitgelegd en zij was zo enthousiast dat ik dat ook werd. Ik ben naar huis gegaan om alles even te laten bezinken. De dag erna ben ik met mijn man teruggegaan. Hij was in eerste instantie nogal sceptisch maar ik was ervan overtuigd dat het mij deze keer wel zou lukken. De knop ging resoluut om.
Ik ben met PowerSlim begonnen onder begeleiding. Vanaf dag 1 was ik enthousiast, ik vond alle verschillende maaltijden geweldig. Natuurlijk heb ik wel mijn favorieten maar ik vond eigenlijk alles lekker.
Normaal word ik van diëten humeurig of chagrijnig en gestrest, maar dankzij PowerSlim voelde ik mij fit en vrolijk. Ik vond het heerlijk om te experimenten met de recepten uit het kookboek. Ik ben namelijk zelf kok bij een cateringbedrijf en ben de hele dag bezig met lekker eten. Ik vond het erg leuk om op een andere manier lasagne of dressing etc. te maken. Ik voelde mij met de dag fitter en energieker worden en miste al die koolhydraten en suikers absoluut niet.
Dit jaar ben ik 50 jaar geworden en toen wij dit jaar op vakantie gingen was ik zo trots op mijzelf. Na zoveel jaar overgewicht te hebben gehad paste ik weer in een leuke, strakke jurk. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn fantastische coaches en PowerSlim.

powerslimRené van Dijk, 46 jaar uit Wateringen

“Ik heb nu veel meer energie!*”

Mijn naam is René van Dijk. Gehuwd en vader van twee kinderen. Al enkele jaren ben ik aan het tobben met mijn gewicht. Ik heb een aantal diëten geprobeerd maar na verloop van tijd was ik dat dieet weer zat en begon ik meer te eten. Dit had het gevolg dat de kilo’s er ook weer bij kwamen. Ik hield mezelf voor de gek door iedere keer wanneer ik nieuwe kleren nodig had, een maat groter te nemen.
Toen ik na de zomer de foto’s van de vakantie bekeek, schrok ik behoorlijk van mijzelf. Ik ben gelijk gaan bellen met Powerslim. Bij mijn eerste weegmoment gaf de weegschaal bijna honderd kilo aan. Na het gesprek werd ik meteen enthousiast over PowerSlim.
Ik ben op 8 september direct begonnen met PowerSlim. Dat viel in het begin niet mee. Ik moest wennen aan het nieuwe voedingspatroon. Na enkele dagen ging het me veel beter af. De producten van PowerSlim zijn erg lekker en je kunt er goed mee variëren. Door ook zo veel mogelijk te sporten, ging het afvallen nog sneller. Ik voel me veel beter dan voorheen en deze keer lukt het me wel om op gewicht te blijven. Ik heb nu veel meer energie. En het leukste is om weer nieuwe kleding te kopen, maar dan wat maten kleiner.

Sonny, 32 jaar uit Weert

“Ik zit lekker in mijn lijf!*

Mijn naam is Sonny Sinay en ben op dit moment 1 van de 6 zangers in Dinnershow Pandora in Studio 21 in Hilversum.
Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn gewicht. Ik was vroeger altijd vrij mager en kon alles eten wat ik maar wilde. Aankomen deed ik gewoon niet. Op een gegeven moment ben ik gaan werken in de horeca en daar is het eigenlijk begonnen. Ik begon onregelmatig te eten, veel vet te eten en natuurlijk ging er ook veel alcohol in. Na mijn 22e begon ik toen langzaam aan te komen en eigenlijk is het er dus gewoon in geslopen. Binnen no time was ik zo 20 kg zwaarder. Ik merkte natuurlijk wel dat mijn kleding minder mooi ging zitten, maar ik had er nooit echt problemen mee.
Zingen doe ik al sinds mijn 16e in bandjes en ik heb hier op een gegeven moment ook mijn werk van kunnen maken. In 2013 heb ik meegedaan aan The Voice of Holland en heb toen deel uit mogen maken van Team Ilse de Lange! Ik schrok best wel toen ik mezelf op tv zag! Ik was namelijk toch niet zo slank als ik zelf dacht! Toen ik wat kritischer naar mezelf ging kijken zag ik in dat als ik graag op het podium wil staan ik best wat strakker mag zijn. Dus ik begon met allerlei diëten. Niks werkte, of de kilo’s waren er binnen no time weer aan. Toen ik werd aangenomen als zanger bij de nieuwe Dinnershow Pandora vond ik dat ik actie moest ondernemen. Ik ben naar de sportschool gegaan en zij hebben me aangeraden om eens een afspraak te maken met iemand van PowerSlim en te gaan sporten met een Personal Trainer! Na die eerste afspraak ben ik meteen begonnen met PowerSlimmen. Uiteraard was ik eerst sceptisch, maar ik was al snel om! De kilo’s vlogen er namelijk al snel af in de eerste weken.
Het grote verschil met andere diëten is dat het enorm lekker is! De recepten uit het kookboek zijn heerlijk en je eet eigenlijk best veel! Sowieso 6 keer op een dag! Ik heb dus nooit honger gehad. Je hebt zelfs chocoladerepen als tussendoortjes!!! Daarnaast had ik natuurlijk mijn coach Marisa Bax die er altijd voor me was. Ik kon altijd even appen als ik vragen had over eten en kreeg meteen antwoord. Hoe fijn is dat?! Ook zag ik haar elke week en het motiveerde me enorm als ik zag hoeveel vet er weer van mijn lichaam was. We zijn nu ruim twee maanden verder en door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt! Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen bereiken in zo’n korte tijd.
Ik dacht dat ik tevreden was met hoe ik eruit zag, maar na het bereiken van mijn doel ben ik me pas gaan realiseren hoeveel het eigenlijk met je doet als je lekker in je vel zit! Ik voel me fijner en fitter dan ooit! Dus ik zou dit ook echt aanraden aan iedereen die graag wat kilo’s wil verliezen!